Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Vadkert u.4 H-9600 Sarvar Hungary +36 95 530 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Radisson Rewards

A Radisson Rewards a Radisson Hotel Csoport nemzetközi pontgyűjtő és hűségprogramja. A Radisson Hotel Group újraértelmezi a hűség elismerésének fogalmát egy új, kivételes szolgáltatásokat és kiváltságokat egybefoglaló programcsomag keretében. Világszerte több, mint 1000 szálloda vesz részt a programban és kínál pontgyűjtési és beváltási lehetőségeket. A program elérhető a Radisson család minden tagjánál, így a Radisson Blu, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn by Radisson és Country Inns & Suites By CarlsonSM szállodákban is.

A Radisson Rewards ajánlata Önnek:

Pontgyűjtés: Keressen minimum 20 pontot minden szállásra, étel és ital fogyasztásra költött amerikai dollár után

Grátisz éjszakák: Standard szobáinkban az év bármely időszakában élvezheti jutalom éjszakáit, melyet akár már 9000 pont beváltásával igénybe vehet

Radisson Rewards tagként élvezze a program által nyújtott értékes lehetőségeket: érkezéskor ingyenes palackozott víz, prepaid card-ok, légi mérföldek, PayPalTM előlegek.

Minőségi jutalmak: Elit tagként értékes Silver, Gold vagy Platinum pontokat szerezhet, melyekkel számos plusz szolgáltatást és előnyt élvezhet, mint például ingyenes szobakategória emelés, korai bejelentkezés és késői távozás lehetősége vagy az ingyenes reggeli igénybevétele (Platinum tagjaink számára).

Tudjon meg többet Radisson Rewards hűségprogramunkról és csatlakozzon most.

Radisson Rewards for Business

Kifejezetten a rendezvényszervezőknek, utazás közvetítőknek kidolgozott hűségprogramunk.
Az események megtervezése és szervezése bizony sok munkát igényel. Csatlakozzon Radisson Rewards for Business programunkhoz, így amikor nálunk foglal rendezvényt vagy üzleti utakat, fáradalmait mi pontokkal jutalmazzuk. A pontok beválthatók szállás szolgáltatásra, vendéglátásra és sok más egyéb szolgáltatásra is. 

A csatlakozás ingyenes, nézze meg a részleteket.

Minden rendezvényhez kapcsolódó elköltött dollár után 5 pontot szerezhet.

Rendezvényszervezők pontszerzésének nem feltétele, hogy a rendezvény résztvevői is Radisson Rewards tagok legyenek.