Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Vadkert u.4 H-9600 Sarvar Hungary +36 95 530 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Rendezvényajánlatok

Bemutatjuk a Park Inn by Radisson Sárvár Smart Meetings & Events koncepcióját
A Park Inn by Radisson Smart Meeting koncepciójának megalkotásakor a középpontban a partnereink, ügyfeleink igényei álltak. Legyen szó bármilyen meeting-ről vagy rendezvényről, célunk friss, innovatív, gondtalan, sikeres rendezvényeket szervezni és bonyolítani a lehető legjobb minőségben, kreatívan, vidáman, hatékonyan.

A lehető legjobb ár érték arányt biztosítva igyekszünk rendezvény szervező partnereinknek teljeskörű, igényes szolgáltatást nyújtani, ezzel garantálva a rendezvények közös sikerét.

Mindig Kapcsolatban
Okostelefon, tablet, számítógép - ne maradjon le semmiről, legyen mindig, állandó kapcsolatban. Legyen az üzlet, szórakozás, munka vagy játék, vendégszoba vagy rendezvényterem – Smart Meeting koncepciónk részeként nálunk mindig garantált a zavartalan, megbízható internet kapcsolat. Vendégeink és rendezvényes résztvevőink számára a szálloda egész területén a nagysebességű internet szolgáltatást ingyen biztosítjuk. 

Hogy azt is biztosítsuk, hogy telefonja, számítógépe soha ne hagyja cserben, szállodánkban ingyenesen használható mobil töltőállomást is elhelyeztünk.

Smart Food
Kávészünet, üzleti ebéd, klasszikus bankett vagy bármilyen különleges vendéglátási igény esetén teljeskörű menüajánlataink kiváló, széles választékot képviselnek. A könnyen fogyasztható, stílusosan tálalt ételek hozzájárulnak ahhoz, hogy a találkozó, a konferencia épp olyan életteli és energikus legyen, mint a Park Inn by Radisson világa.

Rugalmasság
Smart koncepció: nem csak a nevében okos megoldások. Rugalmas rendezvényes alternatívákkal várjuk, legyen szó egy gyors összejövetelről, nagy volumenű konferenciáról vagy bármiről a kettő között.

Fél-vagy egész napos csomagajánlataink, terembérlet étkezéssel vagy anélkül – minden ötletre van megoldásunk és garantáljuk a választási lehetőséget minden részletre vonatkozólag. Helyszín, időpont, berendezés, forma, stílus, szín, étel, ital, különleges kívánságok – rugalmasan állunk szolgálatára.

Csapatépítés
Programlehetőségek a szállodában:

A sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő este 22:00 óráig áll rendelkezésre.
Az este kellemesen eltölthető itt szállodánkban a Graffiti Bárban vagy egy külön teremben.

Az alábbi szolgáltatások elérhetőek:

Graffiti Bárban

 • darts 200,- Ft / játék
 • csocsó 200,- Ft / játék
 • billiard 600,- Ft / játék
 • léghoki 600,- Ft / játék
 • kosárladba szimulátor 200,- Ft / játék
 • Wii 1500,- Ft / óra
 • Playstation 1500,- Ft / óra

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben bowlingpálya foglalható.

Lehetőségek a hotel területén kívül:

 • Robin Hood kalandjai - Ügyesség, és bátorság próba! Több helyszínen forgó színpadszerűen összeállított játéksorozat.
 • GPS – geocatching játék
 • Kincskereső éjszaka - Éjszakai kalandtúra a kultúra jegyében Sárváron. Sárvár gazdag történelme, és története lehetőséget ad egy kis agytornára.
 • Paintball - Igazi stratégiai kiképzést biztosít. Védőruha, és a fegyverek ellenőrzése után indulhat a játék, amely felhőtlen szórakozást nyújt.
 • Hagyományőrző délután / nap: íjászat, kardforgatás, ágyúdörgetés, középkori jelmezek és ételek, korhű zenével
 • Kirándulások, túrák: Bécs, Őrség, Kőszeg, Sopron
 • Akadályversenyek, sportvetélkedők