Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Vadkert u.4 –  H-9600 –  Sarvar –  Hungary –  +36 95 530 100
Check-in Date
Check-out Date
Szobák
1
Felnőttek
Children

Gyógy- és Wellnessfürdő Sárvár

A több mint 5000 m2 vízfelületű Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő egy fedett, fűtött folyosóval biztosít közvetlen összeköttetést a szállodával. A 2010. évi beruházással egy igazi családi fürdő kínálja a teljes kikapcsolódás, szórakozás, pihenés és gyógyulás élményét csecsemőktől a nagyszülőkig minden korosztálynak. A 2002-ben megnyitott fürdő már túlmutat egy hagyományos gyógyfürdőn. A kínálat kialakításakor az elsődleges szempont a családbarát megoldás volt: így valódi élménnyé válhat a család összes tagjának a sárvári tartózkodás.
  • Fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék: a feltöltődés, a rekreáció és a gyógyulás központja a nyugodt légkörének köszönhetően
  • Exkluzív szaunavilág: külső- belső finn szaunák, bio- és gőzös szaunák, aromakabinok és Kneipp medence
  • Európai szintű medical wellness és gyógyászati kezelések, wellness szolgáltatások
  • Kétféle sárvári gyógyvíz (alkáli hidrogén-karbonátos és magas sótartalmú) mozgásszervi betegségek, reumatológiai panaszok, nőgyógyászati gyulladások kezelésére, sportsérülések rehabilitációjára alkalmas.
  • Külső-belső élménymedence, strandmedence, hullámmedence, fejesugró öböl, óriáscsúszdák - köztük 3 új óriáscsúszda, gyermek élménymedencék, bébipancsoló, fedett úszómedence, fitneszterem és bowling pálya, több generációs játszótér és sportpályák 
  • Családközpontú fürdőépület: pancsolómedence, játékos gyermekmedence, pezsgőfürdő, hullámmedence, mászófal, 3 csúszda mely elhagyja az épületet és visszatér.
  • Babavilága legkisebbek számára babakonyhával, játékvilággal, pelenkázóval és alvószobával. 3 éves kortól szakképzett óvónők várják a gyermekeket a játszóházban.
Foglalhatówellnesscs