Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros

Üdülő sor. 1. 8749 Zalakaros Hungary +36 93 920 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Színt Viszünk Az Életbe SM


A Rezidor Hotel Grouphoz tartozó Park Inn by Radisson Zalakaros az utánozhatatlan színvilágával, a barátságos, családias hangulattal a lendületet, frissességet, gondtalan kényelmet képviseli. A szálloda a város szívében helyezkedik el, és közvetlen összeköttetésben áll a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdővel. A vendégek egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen, akár csak egy fürdőköpenyben átsétálhatnak a fürdő épületébe, ahol mind a vízi élményekre vágyó családok, mind a gyógyászati kezeléseket igénybe vevők megtalálják számításukat.

239 kényelmes, otthonosan berendezett szoba várja a pihenni vágyókat. Standard, családi és összenyitható szobák, valamint jakuzzis superior lakosztály is a vendégek rendelkezésére áll. A praktikus berendezések, az otthonos terek mind a megszokott kényelmet kínálják. Minden szoba erkéllyel, egyénileg szabályozható légkondicionálással, nagyképernyős LED TV-vel, minibárral és saját széffel rendelkezik. A szálloda egész területén elérhető az ingyenes wifi.

A hotel a Park Kitchen étteremben a gasztronómia szerelmeseinek is számtalan élvezetet nyújt. Az ételek elkészítésénél a harmonikus ízvilág mellett az egészséges életmód és friss alapanyagok felhasználása is elsődleges szempont. A nemzetközi konyha különlegességei mellett magyar és helyi specialitások is megtalálhatóak az étteremben, ahol a reggelit és vacsorát is elfogyaszthatják a vendégek.

Az M7-es autópályáról könnyedén megközelíthető hotel a zavartalan pihenés biztosításán túl remek otthont kínál rendezvények megtartásához is. Zalakaros városa, a térség számtalan természeti szépsége és a gyorsan elérhető Balaton is számtalan kikapcsolódási, kirándulási lehetőséget kínál.
  • A „Happiness Guarantee” az ígéretünk Önnek. Ha nem 100%-ban elégedett valamivel, értesítse egyik munkatársunkat az itt tartózkodása során és jóvá tesszük, vagy nem kell fizetnie érte.