Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Radisson Rewards Program

Radisson rewards Hűség Programok
A Radisson Rewards a Radisson Hotel Group nemzetközi pontgyűjtő és hűség programja. A Radisson Rewards újraértelmezi a hűség elismerésének fogalmát egy új, kivételes szolgáltatásokat és kiváltságokat egybefoglaló program csomag keretében. Világszerte több, mint 1000 szálloda vesz részt a programban és kínál pontgyűjtési és beváltási lehetőségeket. A program elérhető a Radisson család minden tagjánál, így a Radisson Blu, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn by Radisson és Country Inn & Suites® by Radisson szállodákban is.


A Radisson Rewards ajánlata Önnek:

  • Pontgyűjtés: Keressen 20 pontot minden szállásra, étel és ital fogyasztásra költött U.S. Dollár után.
  • Grátisz éjszakák: Az év bármely időszakában élvezheti jutalom éjszakáit, melyet akár már 9000 pont beváltásával igénybe vehet Standard szoba foglalása esetén.
  • Radisson Rewards tagként élvezze a prémium partnereink által nyújtott értékes lehetőségeket, úgy mint prepaid card-ok, légi mérföldek, érkezéskor ingyenes palackozott víz valamint PayPalTM előlegek.
  • Minőségi jutalmak: Hűséges és visszajáró vendégünkként értékes Silver, Gold vagy Platinum pontokat szerezhet, melyekkel számos plusz szolgáltatást és előnyt élvezhet, mint például ingyenes szobakategória emelés, korai bejelentkezés és késői távozás lehetősége vagy az ingyenes reggeli igénybevétele (Platinum tagjaink számára). 
 
Tudjon meg többet a Radisson Rewards hűség programunkról az alábbi linken.
Csatlakozzon most!


Radisson Rewards for Business
Kifejezetten a rendezvényszervezőknek, utazás közvetítőknek kidolgozott hűség programunk.

Az események megtervezése és szervezése bizony sok munkát igényel. Csatlakozzon Radisson Rewards for Business programunkhoz, így amikor nálunk foglal rendezvényt vagy üzleti utakat, fáradalmait mi pontokkal jutalmazzuk. A pontok beválthatók szállás szolgáltatásra, vendéglátásra és sok más egyéb szolgáltatásra is.

A csatlakozás ingyenes! – Kattintson ide a részletekért