Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.
Radisson rewards Hűség Programok
A Radisson Rewards a Radisson Hotel Group nemzetközi pontgyűjtő- és hűségprogramja.


A Radisson Rewards újraértelmezi a hűség elismerésének fogalmát egy új, kivételes szolgáltatásokat és kiváltságokat egybefoglaló programcsomag keretében. Világszerte több mint 1000 szálloda vesz részt a programban, és kínál pontgyűjtési és beváltási lehetőségeket. A program elérhető a Radisson család minden tagjánál, így a Radisson Blu, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn by Radisson és Country Inn & Suites® by Radisson szállodákban is.

A Radisson Rewards ajánlata Önnek:
  • Keressen 20 pontot minden szállásra, étel- és italfogyasztásra költött USA dollár után.
  • Az év bármely szakában élvezheti jutaloméjszakáit, amelyeket akár már 9000 pont beváltásával igénybe vehet Standard szoba foglalása esetén.
  • Radisson Rewards tagként élvezze a prémium partnereink által nyújtott értékes lehetőségeket, úgy mint prepaid card-ok, légi mérföldek, érkezéskor ingyenes palackozott víz, valamint PayPalTM előlegek.
  • Hűséges és visszajáró vendégünkként értékes Silver, Gold vagy Platinum pontokat szerezhet, melyekkel számos plusz szolgáltatást és előnyt élvezhet, mint például ingyenes szobakategória emelés, korai bejelentkezés és késői távozás lehetősége vagy az ingyenes reggeli igénybevétele Platinum tagjaink számára.
 
Tudjon meg többet a Radisson Rewards hűségprogramunkról az alábbi linken.

Csatlakozzon most! 

Radisson Rewards for Business
Kifejezetten rendezvényszervezőknek, utazásközvetítőknek kidolgozott hűségprogramunk. Az események megtervezése és szervezése bizony sok munkát igényel. Csatlakozzon Radisson Rewards for Business programunkhoz, így amikor nálunk foglal rendezvényt vagy üzleti utakat, fáradalmait mi pontokkal jutalmazzuk. A pontok beválthatók szállásszolgáltatásra, vendéglátásra és sok más egyéb szolgáltatásra is.

A csatlakozás ingyenes, kattintson ide a részletekért! - Please insert a link on the text 'kattintson ide a részletekért' for more information about the program.