Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Budapest fürdői

Budapest fürdőváros. Élvezze a város számos gyógyfürdőjét a Park Inn by Radisson Budapest szállodából
Budapest híres látványos fürdőkomplexumairól és termál fürdőiről. A miértjét fedezze fel egy pihentető tartózkodás alatt a Park Inn by Radisson Budapest szállodában.

Budapest fürdői
A Budapest alatt húzódó termálforrások már a római idők óta városszerte fürdőkben kerülnek hasznosításra. A mai látogatók is megismerhetik a város még most is lüktető fürdőkultúráját, amely a rohanó városi élet tökéletes ellenszere.

A Park Inn by Radisson Budapest szálloda az üzleti negyed központjában található, nagyszerű tömegközlekedési lehetőséget biztosítva a város fürdőihez. A szálloda ideális kiindulópont a valamelyik budapesti fürdőben lazítani kívánó üzletemberek és nyaralók számára.

Budapest néhány legjobb fürdője
A Gellért hegy tövében fekvő Gellért fürdő a legkedveltebb budapesti fürdő. A lélegzetelállító Art-Nouveau stílusú fürdő a nemrégiben felújított kültéri medencéjének hullámfürdőjét élvező látogatók között népszerű.

A festői Városligetben található Széchenyi Fürdő a legnagyobb gyógyfürdőkomplexum Európában, neobarokk építészet közepett kínál nyugodt, szabadtéri fürdőzést. Az óriási, kültéri medence közös használatú, de a komplexum gőzfürdőivel külön várja hölgy és férfi vendégeit.

A Lukács Fürdőben is található gyógy részleg, ahol a papok már a középkorban gyógyulást ígértek a betegeskedőknek. A gyógyfürdő, amely az 1920-as években épült alapokon áll, az erőteljes whirlpool sajátosságnak és az ivókúrákra alkalmas vizű ivócsarnokának köszönheti vonzerejét.

Élvezze Budapest gyógyfürdőit
A Park Inn by Radisson Budapest szálloda kényelmét élvező vendégek megtapasztalhatják, hogy Budapest minden egyes gyógyfürdője egyedi élményt kínál. Egy mártózás a vízben kikapcsolódást és feltöltődést nyújt a Budapestre látogatók számára.

A fürdőből távozó, felfrissült vendégek készek egy budapesti étterem meglátogatására. Ha pedig még energikusabbak lettek, talán szeretnék felfedezni Budapest szórakozási lehetőségeit.