Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Budapesti Operettszínház

Budapesti Operettszínház. Legyen a Park Inn by Radisson Budapest vendége.
Legyen a Park Inn by Radisson Budapest szálloda vendége és legyen részese a Budapesti Operettszínház által nyújtott látványos zenés, táncos előadásnak.

A Budapesti Operettszínház
A Budapesti Operettszínház felkeresése minden zenerajongó számára kötelező program, ahol pompás látvány és első osztályú zenei előadás biztosítja a szórakozást. A budapesti események fontos részét képezik a társulat által bemutatott, teltházas előadások.

A Budapesti Operettszínházból egy rövid metróúttal könnyen elérhető az elegáns Park Inn by Radisson Budapest. Az egész évben előadásra kerülő ismert operettek és a modern musicalek segítségével az Operettszínházban élhető át legjobban a modern hatásokkal tarkított hagyományos magyar kultúra.

Az operett hagyománya Budapesten
Budapest egyike azoknak a helyeknek a világon, ahol átélhető a magyar operettek tüzessége, szenvedélye. A Budapesti Operettszínházban 1923 óta állítják színpadra ezt a műfajt, amelynek művészeti sikerét a virtuóz tánc és a lenyűgöző látvány szolgáltatja. Az Operettszínház kiváló hagyományaihoz híven a bemutatott előadások minősége biztosított.

A hagyományos, operett előadások mellett az Operettszínházban a kortárs magyar musicalek is megtekinthetőek. A sikerdarabok közül kiemelve például Shakespeare nagyszerű Rómeó és Júliájának legújabb feldolgozást vagy Daphne du Maurier’s Rebecca című darabját. A bemutatott darabok a nemzetközi közönség érdeklődésére is számítanak, mivel az előadások szövege angol nyelven, kivetítőn követhető

Legyen Ön is részese

A Budapesti Operettszínház évi 500 előadásával és 400 000 nézőjével Magyarország legnépszerűbb színháza. Amennyiben kiváló elhelyezkedésű, kiemelkedő minőséget nyújtó szállodát keres Budapesten, a Park Inn by Radisson Budapest a megfelelő választás. Nagyszerű kiindulópontja és végállomása lehet a Budapesti Operettszínházban eltöltendő estének.