Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Budapest éjszakai élete

Éjszakai élet Budapesten. Szálljon meg a Park Inn by Radisson Budapest szállodában
Budapest éjszakai élete minden képzeletet felülmúl. Foglaljon szobát a Park Inn by Radisson Budapest szállodában és élvezze a vibráló város, sötétedés után nyújtotta lehetőségeit.

Éjszakai élet Budapesten
Nagy a kísértés, hogy egy vásárlással és városnézéssel eltöltött nap után egyszerűen hátradőljünk a szálloda bárjában és pihenjünk egyet, de a budapesti éjszakai élet valahogy a legfáradtabb látogatót is képes lendületbe hozni. Amikor a nap lenyugszik, Budapest újra éled és minden ízlést kielégítő szórakozási lehetőségeket nyújt.

A magas színvonalú, budapesti szállást biztosító Park Inn by Radisson Budapest szállodából könnyen elérhető a világváros minden lüktető helyszíne. Mindegy, hogy egy előadás nézőjeként, egy divatos kis étteremben megpihenve vagy hajnalig tartó tánc közben tapasztaljuk meg Budapest  éjszakai életét, mindenképp kellemes élmény marad.

Budapest romkocsmái
A budapesti éjszaki élet kihagyhatatlan része egy híres romkocsma felkeresése. Ezeket a bárokat elhagyott épületekben és udvarokban alakították ki. Nagyon divatos, gyakran rövidéletű helyek ezek, amelyeknek sajátos magyar vonzereje van.

A hagyományos magyar italok a romkocsmák felkeresésének tökéletes kísérői. A helyi sörök szédítő sora mellett itt megtalálható a Tokaji bor a nyári hónapokra vagy a tüzes pálinka, amely segít feledtetni a téli hideget.

Éjszakai élet egész évben Budapesten
Az egész évben fesztiválok széles választékát nyújtó szórakozási lehetőségek mellett Budapest éjszakai élete sosem nevezhető unalmasnak. A helyi angol nyelvű kiadványok, mint a Budapest Times és a Funzine tájékoztatják a látogatókat a nagyszerű, aktuális eseményekről.

A kultúrakedvelőktől a bárlátogatókon át a bulik megszállottjáig mindenki elégedett lehet, hiszen Budapest szórakozási lehetőségei egyedülállóan sokszínűek. Ha azonban a magyar módra bulizásnak meglenne az ára, a kényelmes Park Inn by Radisson Budapest szállodában eltöltött éjszaka és egy budapesti fürdő reggeli meglátogatása a tökéletes módja annak, hogy új erőre kapjon a következő naphoz és éjszakához.