Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Budapest Magyar Nagydíj

Tekintse meg a Forma 1-et és foglaljon szobát a Park Inn by Radisson Budapest szállodában
A Magyar Nagydíj különös zsongásba hozza Budapestet. Foglaljon szobát a Park Inn by Radisson Budapest szállodában és engedje át magát a sebességnek.

A Magyar Nagydíj
Július végén, amikor a Magyar Nagydíj kezdetét veszi Budapesten, mindenkinek beférkőzik a gondolataiba az autóversenyzés. A versenypályán gyors és ádáz harcban mérik össze tudásukat a világ legjobb pilótái a végső díjért. Az autómániások a világ minden részéről összesereglenek a városba, hogy részesei lehessenek a Magyar Nagydíj nyújtotta izgalmaknak.

A Budapesten szállást keresőknek a Park Inn by Radisson Budapest a tökéletes kiindulópont, hogy élvezhessék ezt a felejthetetlen eseményt. A szálloda nagyszerű elhelyezkedése kitűnő közlekedési lehetőséget nyújt a belvárosba és a Magyar Nagydíj helyszínére is.

A Nagydíj Magyarországon
A Magyar Nagydíj 1936-ban került először megrendezésre, ekkor az olasz kilométerfaló, Tazio Nuvolari nyerte meg Alfa Romeojával. Az autók, amelyek mostanság a Magyar Forma 1 pályán, a Hungaroringen versenyeznek, már kevéssé hasonlítanak elődjeikhez, de a szenvedély és izgalom, amely az eseményt övezi, a régi maradt.

Képzeljen el egy festői völgyet Mogyoródon, 20 kilométerre Budapesttől északi irányba, ahol az évek során a Hungaroring drámai eseményeknek adott helyet.

Hozza ki a legtöbbet budapesti tartózkodásából

A Liszt Ferenc Repülőtértől 30 percre található Park Inn by Radisson Budapest szeretettel fogadja a Nagydíj rajongóit. A Magyar Nagydíj hétvégéje sajátos vibrálást kölcsönöz egész Budapestnek. Látogatóink tapasztalni fogják, hogy Budapest kulturális élete, amely az itt lakók és a turisták számár egyaránt egész évben számos élményt nyújt, ennek a varázslatos eseménynek a kapcsán még inkább felpezsdül.