Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Dunai sétahajózás

Dunai sétahajózás, Budapest. Park Inn by Radisson Budapest Hotel
Budapest felfedezésének egyik legjobb módja egy sétahajózás a Dunán. Szálljon meg a Park Inn by Radisson Budapest szállodában és vegyen részt egy fantasztikus kiránduláson.

Dunai hajókirándulás Budapesten
Egy budapesti kirándulás olyan, mintha két várost látogatnánk meg egy időben és ezt legjobban egy dunai sétahajózás során láthatjuk meg. Az egyik oldalon fekvő történelmi Buda és a szemközti oldalon elterülő nyüzsgő Pest csodálatos egysége egy dunai sétahajózás során fedezhető fel igazán.

Mivel a Park Inn by Radisson Budapest szálloda a Dunához közel helyezkedik el, így tökéletes kiindulópontja lehet az egyik legcsodálatosabb európai folyón tett rövid kirándulásnak. Azoknak a vendégeknek pedig, akik a hajókázás előtt vagy után egy nagyszerű étkezésre vágynak egy budapesti étteremben, a szállodában erre is lehetőségük nyílik.

A budapesti dunai hajóutak típusai
Budapest számos élvezetes lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnének egy dunai hajókázáson részt venni, a város történelmébe betekintést nyújtó, vezetett túrákon át egy úszó étteremben eltöltött vacsoráig. Azonban nem is fontos, milyen céllal veszünk részt a dunai hajókázáson, a város mindenképp pompás hátteret nyújt.

Buda sziklás, erdős dombjai, a Mátyás templom elegáns tornya és a Vár magasztos látványa mind-mind szemet gyönyörködtetőek és lehetőséget nyújtanak az európai építészet számos csodálatos alkotásának megtekintésére. A pesti rakpartot uralja a lenyűgöző, impozáns, neogótikus stílust képviselő Parlament épülete. A hajóról nézve értékelhető csak igazán ennek a nemzeti kincsnek az arányossága.

Bármely utazás tökéletes kiegészítője

Az üzleti utaktól a bevásárló turizmusig számos oka lehet annak, hogy miért látogat el valaki a magyar fővárosba. Mindettől függetlenül egy dunai sétahajózáson mindenképp érdemes részt venni. A fárasztó felfedezőút után pedig a jól megérdemelt kényelem és elegancia várja a Park Inn by Radisson Budapest szálloda, pihenésre vágyó vendégeit.