Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Budapest kulturális élete

Budapest kulturális élete. Események a Park Inn by Radisson Budapest közelében
Budapest a világ egyik kulturális központja. Szálljon meg a Park Inn by Radisson Budapest szállodában és élvezze a város nyújtotta lehetőségeket.

Budapest kulturális élete
A ragyogó budapesti kivilágítás már magában is lélegzetelállító és a káprázatos, vibráló város utcáin tett séta során elegáns és méltóságteljes épületek sorát fedezhetjük fel. Budapesten a kultúra az építészettel kezdődik és ezeken az épületeken belül számos gyöngyszem vár felfedezésre.

Ahhoz, hogy a városlátogatásból a lehető legtöbbet kihozhassuk, elengedhetetlen, hogy találjunk egy magas színvonalú, budapesti szállodát. A Park Inn by Radisson Budapest a tökéletes helyszín a magyar főváros kulturális életének élvezetéhez.

A folyó által szétválasztott város
Budapestet két részre osztja a Duna folyó, Budára és Pestre, és mindkettőnek megvannak a sajátos jellemvonásai. Mindkét terület Budapest kultúrájának különböző részeit mutatja be, a vártól, Buda múzeumaitól és történelmi épületeitől kezdve, a pesti vibráló és energetikus művészeti helyszínekig.

A Budapestre látogatóknak mindkét oldalt fel kell fedezni. Buda nemcsak a várnak, hanem a Nemzeti Galériának és a Budapesti Történeti Múzeumnak is otthont ad. Pesten található pedig a Műcsarnok, az Operaház és a Terror Háza. Mindenképp érdemes ellátogatni ezekre a helyszínekre, hiszen Budapest kulturális életének kiemelkedő részét képezik.

Szórakozás és fesztiválok
Budapest egész évben, számos fesztiválnak ad otthont. A látogatók, akik ezekhez igazítják utazásunkat, nagyszerű lehetőséget kapnak, hogy a várost egy egész más oldaláról ismerjék meg. A Budapest belvárosába vezető tömegközlekedés közelsége miatt a Park Inn by Radisson Budapest a kulturális kirándulások nagyszerű kiindulópontja.

A márciusi, világszínvonalú Budapesti Tavaszi Fesztiváltól kezdve, a júliusi, felfokozott izgalmakat kínáló Magyar Nagydíjig a magyar főváros minden kulturális igényt kielégítő ajánlatot nyújt.