Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Vásárlás Budapesten

Foglaljon szobát a Park Inn by Radisson Budapest szállodában
A Budapest nyújtotta vásárlási lehetőségek mindin ízlést kielégítenek. A Park Inn by Radisson Budapest tökéletes kiindulópont a vásárlásban örömet lelő vendégek számára.

Vásárlás Budapesten
A legtakarékosabb kiárusítás vadászoktól kezdve, a legkifinomultabb ízlésű vásárlókig mindenki megtapasztalhatja Budapesten, hogy a vásárlás élvezetes és kifizetődő tevékenység. Ebben a pompás városban a kilencvenes évektől lendült fel a bevásárló turizmus, mely felejthetetlen élményt nyújt Budapesten.

Egy kényelmes belvárosi szállodát kereső látogatók látni fogják, hogy a Park Inn by Radisson Budapest szállodából rövid metróút vezet a belvárosba, ahol számos vásárlási lehetőség várja őket. Ez a tökéletes hely a pihenésre és a következő budapesti bevásárló körút megtervezésére.

A legjobb vásárlási lehetőségek Budapesten
A dizájner termékek és a tökéletesen berendezett butikok szerelmesei élvezetes órákat tölthetnek el a Váci utcán, a népszerű sétálóutcában, amely Budapest bevásárló övezeteinek egyik központját képezi. Innen már csak egy ugrás a Deák Ferenc tér és a híres divattervezők termékeit bemutató üzletek büszke élmezőnyének, a nemzetközi divatnak otthont adó, lélegzetelállító Andrássy út. A vásárlásban megfáradt vendégeket bőségesen jutalmazza az Andrássy úton található Alexandra könyváruház és kávézó meglátogatása. A korábbi Párizsi Áruház épületében található kávézó látogatói a reneszánsz bálteremre emlékeztető csodás csillárok és freskó hatású festmények társaságában fogyaszthatják el italaikat.

Két világ esszenciája
Magyarország Nyugat és Kelet-Európa határán helyezkedik el, amelyet a vásárlási lehetőségek is tükröznek. Fedezze fel Budapest csendesebb utcáit, amelyek elbűvölő üzleteket rejtenek, ahol egyedi hímzésű asztalterítők, ruhák és kézzel festett Herendi porcelán remekművek kaphatóak. Egy vásárlással eltöltött nap után a vendégek visszatérhetnek a Park Inn by Radisson Budapest által nyújtott kényelmes szobáikba.

A vásárlás céljától függetlenül, egy vásárlással töltött nap csak úgy elrepül Budapesten. De a magyar fővárosban nem kell a záróra miatt aggódni, hiszen amikor a város üzletei bezárják kapuikat, itt az idő, hogy felfedezzük Budapest éjszakai életét.