Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Budapest Airport

Budapest repülőtere, csupán 30 percre a Park Inn Budapest Hoteltől
A Park Inn by Radisson Budapest szálloda kitűnő közlekedési összeköttetésben áll a város repülőterével, ami magyar fővárost felfedező, élvezetes kirándulás kapuja.

A budapesti repülőtér
A városközponttól észak-kelet irányban,16 km-re elhelyezkedő  Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Európa, Afrika, Ázsia és a Közel-Kelet különböző pontjaiba kínál csatlakozási lehetőségeket. A kiemelkedő budapesti szálláshelyet kereső vendégek tapasztalhatják, hogy a Park Inn by Radisson Budapest szálloda csupán 20 perces autóút a repülőtértől, így a nemzetközi utazási csomópont könnyen megközelíthető.

Ilyen kényelmes közlekedési csatlakozási lehetőségek mellett érdemes a Park Inn by Radisson Budapest szállodát választani ennek a kedves és érdekes városnak a felkeresésekor.

A folyamatosan fejlődő központ
A budapesti repülőtér, korábbi nevén Ferihegy, arról a területről kapta nevét, ahol felépült és még ma is szívesen nevezik így. Annak ellenére, hogy 2011-ben a neves, 19. századi zeneszerző, zongorista és karmester Liszt Ferenc emlékére átnevezték.

Az elmúlt 10 évben jelentős beruházások történtek és 2011-ben a World Routes Airport Marketing díj európai nyertese lett. A budapesti repülőtéren történt fejlesztések az üzleti és szabadidős turizmus szempontjából egyaránt eredményesek voltak.

Egy nagyszerű utazás kapujában

A budapesti repülőtérről induló kiránduláshoz a magyar főváros megfelelő közlekedési kapcsolatokat biztosít. A város bejárásához villamosok, vonatok, buszok és metróhálózat áll rendelkezésre, de az utazás nem teljes egy kicsit ráérősebb kirándulás nélkül. Egy dunai hajókázás során egészen egyedi szemszögből ismerhető meg a város.

Mindegy, hogy üzleti vagy szabadidős céllal keresi fel Budapestet, a Liszt Ferenc Repülőtérre való érkezés után az innen rövid idő alatt elérhető Park Inn by Radisson Budapest szálloda a városlátogatás legjobb kiindulópontja.