Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Elhelyezkedés

Showing x out of y hotels

Driving directions

Ideális elhelyezkedés az üzleti negyedben, könnyű bejutási lehetőséggel a városközpontba
A főváros virágzó és folyamatosan növekvő üzeleti negyedének szívében álló Park Inn by Radisson Budapest számos multinacionális cég, irodaházak, bevásároló központ és egy modern szupermarket közvetlen közelében helyezkedik el. A szállodától kb 500 méterre található 3-as (kék) metró vonalán a belváros könnyen, akár tíz perc alatt elérhető. Szánjon időt a főváros kincseinek felfedezésére, kóstoljon bele Budapest lüktető kulturális életébe, látogasson el a Hősök Terére, a Szépművészeti Múzeumba, a Vajdahunyad Várába vagy épp a Fővárosi Állatkertbe. A hotel elhelyezkedése azok számára is szerencsés, akik a városon kívüli természeti értékek felfedezésére túracipővel indulnak. Visegrád, Szentendre és a budai hegyek izgalmas túrista útjai is könnyen és gyorsan megközelíthetőek a szállodából.

Közlekedés
A 3-as (kék) metró megálló, és több busz megállója is kb 500 méterre található a szállodától. A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig mindössze 30 percnyi autóúttal elérhető. A közlekedési lehetőségekről és menetrendekről Recepciónk bármikor szívesen ad pontos tájékoztatást. 

A 2017. november elejétől az Újpest-Központ és a Lehel tér közötti metróvonal-szakasz lezárása szállodánk megközelíthetőségét is érinti. 

A felújítás alatt az M3-as metró munkanapokon az első hajnali járatindulástól 20:30-ig rövidített útvonalon, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. Esténként, 20:30 után, valamint szombaton és vasárnap egész nap a metró helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár. Az Újpest-Központ és a Lehel tér közötti utazásra elsősorban a metrópótló autóbuszok, a metrópótlásban is résztvevő villamosok, valamint a térségben közlekedő, a metró egyes állomásait érintő, azonban a megnövekedő forgalmú Váci utat elkerülő buszjáratok igénybevételét ajánljuk. A pótlóbuszok átlagosan 45 másodpercenként indulnak majd.

A szálloda megközelítése: 
M3-as pótlóbusz: Lehel tér felé Gyöngyösi utca-Váci út Duna Pláza megálló; Újpest központ felé a Duna Plázával szemben a Váci úton. Utána gyalogosan a Váci úton a Szekszárdi utca felé.
105-ös busz: Gyöngyösi utca megálló, végállomás. Gyalogosan a Váci útról a Szekszárdi utca felé.
15-ös busz: Gyöngyösi utca megálló, végállomás. Gyalogosan a Váci útról a Szekszárdi utca felé.
120-as busz: Árpád híd felé a Szekszárdi utca megálló. Újpest központ felé a Kámfor utca megálló, gyalogosan a Szekszárdi utca felé.
A belváros kényelmes megközelítését tovább segíti, hogy az Újpest és a belváros között a Dunán közlekedő D11-es hajójárat a reggeli csúcsidőszakban Újpestről 30 percenként indul.

Taxi
Recepciónkon örömmel állunk rendelkezésére megbízható taxi szolgáltatás vagy reptéri transzfer rendelésével. 

GPS koordináták
Szélesség: É 47°33' 11.59"; Hosszúság: K 19°4' 41.85"
47.553324 / 19.078448