Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
Check-in Date
Check-out Date
Szobák
1
Felnőttek
Children

Club Carlson Hüség Programok

Club Carlson ahol a pontok és az exkluzív jutalmak találkoznak
A Club Carlson a Carlson Rezidor hotel csoport nemzetközi pontgyűjtő és hűség programja. A Club Carlson újraértelmezi a hűség elismerésének fogalmát egy új, kivételes szolgáltatásokat és kiváltságokat egybefoglaló program csomag keretében. Világszerte több, mint 1000 szálloda vesz részt a programban és kínál pontgyűjtési és beváltási lehetőségeket. A program elérhető a Rezidor család minden tagjánál, így a Radisson Blu, Radisson®, Park Plaza®, Park Inn by Radisson és Country Inns & Suites By CarlsonSM szállodákban is.

A Club Carlson ajánlata Önnek:
  • Pontgyűjtés: Keressen 20 Gold Points® -ot minden szállásra, étel és ital fogyasztásra költött U.S. Dollár után.
  • Grátisz éjszakák: Az év bármely időszakában élvezheti jutalom éjszakáit, melyet akár már 9000 Gold Points®  beváltásával igénybe vehet.
  • Ingyenes internet használat: Tagjaink világszerte több, mint 1000 Carlson Rezidor szállodában élvezhetik az ingyenes szélessávú internet adta lehetőségeket.
  • Prémium partnerek: Élvezze a prémium partnereink által nyújtott értékes lehetőségeket, úgy mint prepaid card-ok, légi mérföldek, PayPalTM előlegek.
  • Minőségi jutalmak: Hűséges és visszajáró vendégünként értékes Elite pontokat szerezhet, melyekkel számos plusz szolgáltatást és előnyt élvezhet, mint például ingyenes szobakategória emelés, korai bejelentkezés és késői távozás lehetősége.
  • Expressz jutalmak: pontjait beválthatja szállodán belüli szolgáltatásokra is, melyek többek között: ingyenes filmek, mosatási kedvezmények, szobakategória emelés és még sok más szolgáltatás.
 
Tudjon meg többet Club Carlson hűség programunkról az alábbi linken.
Csatlakozzon most!

  
Club Carlson for Planners
Kifejezetten a rendezvényszervezőknek, utazás közvetítőknek kidolgozott hűség programunk.
Az események megtervezése és szervezése bizony sok munkát igényel. Csatlakozzon Club CarlsonSM for Meeting Planners programunkhoz, így amikor nálunk foglal rendezvényt vagy üzleti utakat, fáradalmait mi Gold Points® -okkal jutalmazzuk. A pontok beválthatók szállás szolgáltatásra, vendéglátásra és sok más egyéb szolgáltatásra is. 

A csatlakozás ingyenes! – Kattintson ide a részletekért

Szerezzen jutalom pontokat még gyorsabban
  • 5000 U.S. dollárnak megfelelő vagy annál kisebb költségvetésű rendezvény foglalása esetén minden elköltött dollár után 3 Gold Points-ot szerezhet
  • 5000 U.S. dollárnál magasabb költségvetésű rendezvény foglalása esetén minden elköltött dollár után 5 Gold Points-ot szerezhet
  • Rendezvényszervezők pontszerzésének nem feltétele, hogy a rendezvény résztvevői is Club Carlson tagok legyenek

Még gyorsabban beváltható jutalom utak, és még sok minden más
Gyűjtse pontjait és kényeztesse magát ajándék éjszakával már 9000 Gold Points-tól több, mint 1000 résztvevő Carlson Rezidor hoteleink egyikében. Mi több, pontjait légi mérföldekre, előrefizetett (prepaid) kártyákra és még sok más újdonságra is beválthatja.