Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. 1138 Budapest Hungary +36 (1) 688 4900
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Üdvözöljük

Üdvözöljük Budapest legdinamikusabban fejlődő üzleti negyedében
Bármely céllal utazzon is, a főváros legdinamikusabban fejlődő üzleti negyedének szívében található Park Inn by Radisson Budapest mindenképp ideális kiindulópont lesz az Ön számára. A 205 stílusos, Park Inn dizájnban megtervezett szoba mindegyikében kényelmes és praktikus berendezések, nagysebességű, vezeték nélküli internet hozzáférés, egyénileg szabályozható légkondicionálás és műholdas televízió is található. A hotel saját éttermében a magyar és a nemzetközi konyha remekeiből kóstolhat, a hozzá kapcsolódó, színektől és formáktól vibráló bárban pedig változatos snackeket, különleges koktélokat, és a magyar bor legjavát kínáljuk. A vendégek még teljesebb kényelme érdekében őrzött mélygarázs, jól felszerelt fitneszterem, önkiszolgáló Kioszk ételbár, self check-in terminál és kerékpárkölcsönzés is rendelkezésre áll. Szállodánk korszerű technológiai felszereltségű, különböző méretű rendezvénytermekkel, valamint egy 450 fő befogadására is alkalmas bálteremmel is rendelkezik.

A gondtalan itt tartózkodást biztosító szolgáltatásainkkal, és barátságos, segítő kiszolgálásunkkal várjuk Önt és állunk rendelkezésére akár ha üzleti céllal érkezik hozzánk, akár ha tőlünk indulva szeretné felfedezni Budapest kincseit, világhírű fürdőit, kulturális helyeit és más turista látványosságait. Szálláshelyünk kiváló kiindulópont lehet akár egy visegrádi, szentendrei kiránduláshoz, vagy akár egy kellemes túrához a Budai hegyekben.

  • Használja ki az üzleti negyed közelségét, ahol számos irodaház és bevásárlóközpont is akár gyalogosan megközelíthető
  • A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kb. 30 perc alatt autóval, a városközpont pedig 10-15 perc alatt kényelmesen, metróval érhető el.
  • Érezze otthon magát a 205, stílusosan megtervezett, jól felszerelt szoba egyikében.
  • Kapcsolódjon ingyenesen a nagysebességű, vezeték nélküli internet hálózatunkkal.
  • Válasszon a magyar vagy nemzetközi konyha remekei közül a szálloda saját éttermében, vagy frissüljön fel bárunkban és élvezze a snack-ek, koktélok és kávék kínálatát.
  • Bízza ránk rendezvényének szervezését, legyen szó a legkisebb találkozótól akár 450 fős konferenciáig.
  • Használja ki kényelmes és egyszerű szolgáltatásainkat, mint a 24 órás recepció, őrzött parkoló, self check-in terminál, önkiszolgáló étel-ital kioszk, ingyenes fitneszterem.
  • Kölcsönözzön kerékpárt és fedezze fel Budapest látnivalóit két keréken.
  • A „Happiness Guarantee” az ígéretünk Önnek. Ha nem 100%-ban elégedett valamivel, értesítse egyik munkatársunkat az itt tartózkodása során és jóvá tesszük, vagy nem kell fizetnie érte.
Fedezze fel szállodánkat virtuális túránk segítségével.​
Szálloda prospektus