Park Inn by Radisson Budapest

Szekszárdi Utca 16 -18. –  1138 –  Budapest –  Hungary –  +36 (1) 688 4900

Find & Book

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Rate type
More Options

Less Options
Book Now

Konferenciák és rendezvények

Modern konferencia helyszín kellemes környezetben
Park Inn by Radisson Budapest, mint üzleti szálloda tökéletes helyszín konferenciák, rendezvények, termékbemutatók, gálavacsorák illetve tréningek megrendezéséhez és lebonyolításához. A szálloda összesen 6 modern és a legújabb technikával felszerelve összesen 630 négyzetméteren várja az igényes konferencia vendégeket.

Szállodánk dicsekedhet Budapest egyik legelegánsabb báltermével, amely, több mint 500 fő befogadására képes, ezen kívül a terem rendelkezik természetes fénnyel valamint a 6 méteres belmagassága miatt lenyűgöző hatást tesz a rendezvények résztvevőire. A különböző vállalati rendezvények mellett a terem kiválóan alkalmas bankettek és esküvők megszervezésére is. További 5 kisebb konferencia termünk ideális termékbemutatók és tréningek lebonyolítására.

Minden konferencia termünkben alap felszereltség a beépített fény és hangtechnika, egyedi klímaberendezés valamint a vezetéknélküli internet hozzáférés.

A rendezvényszinten található még egy 380 négyzetméteres fogadó terület is mely tökéletes helyszín a kávészünetek és állófogadások lebonyolítására valamint a konferenciához kapcsolodó kiállítások rendezésére.

A Park Inn by Radisson Budapest 88 férőhelyes mélygarázzsal is rendelkezik a rendezvények részvevőinek részére.

Csomag- és konferencia ajánlataink minden esetben egyedileg az Ön rendezvényére szabva készülnek, így biztosítva a professzionális kiszolgálást és maximális elégedettséget.
  • rendezvények modern és inspiráló környezetben
  • 6 modern konferencia terem:
  • Több, mint 500 fő befogadására alkalmas elegáns bálterem, természetes fénnyel
  • További 5, egyenként 30-60 négyzetméteres konferencia terem
  • Egyénileg szabályozható légkondicionáló
  • Ingyenes, nagy sebességű vezetéknélküli internet
  • Modern, minden igényt kielégítő fény és hangtechnikával felszeret konferencia termek
  • Egyedi, személyre szabott ajánlatok

A Park Inn Smart meetings minőségi címke mögött egy nemzetközi márkanév és hotellánc áll, amely garantálja a sikeres tárgyaláshoz nélkülözhetetlen ideális környezetet, modern technológiát, valamint a teljes körű szervezést és kivitelezést. Minden rendezvényhez biztosítjuk a megfelelő körülményeket: csapatunk az ajánlatkéréstől az események lezárásáig rugalmasan, gyorsan és precízen dolgozik, szakmai tudásunk legjavát adjuk a sikeres lebonyolításhoz.

Forduljon bizalommal a Park Inn by Radisson Budapest Rendezvényszervező csapatához mert még a lehetetlennek tűnő kéréseket is sikerrel megoldják!

Elérhetőségeink:
Telefon: +36 1 688 4916
E-mail: sales.budapest@rezidorparkinn.com

Conference Fact Sheet© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179